Esdeveniments corporatius

Celebra moments únics a Sant Cugat del Vallès

 

MOMENTS IMPORTANTS

Fes equip

esdeveniments corporatius

El Restaurant Masia Vilallonga posa a la teva disposició el seu espai per a la celebració d’actes i esdeveniments corporatius. Una el·legant i ampla masia d’estil tradicional enmig de la tranquil·litat de la natura. Un espai perfecte per portar a terme moments importants, reunions, sopars d’empresa o qualsevol esdeveniment corporatiu que necessitis.

Podràs gaudir d’un entorn perfecte per treballar i establir nous vincles empresarials de confiança. Trobaràs totes les teves necessitats resoltes al Restaurant Masia Vilallonga. Un espai ben il·luminat, tranquil, ample i amb un personal atent a totes les demandes que puguis tenir. No dubtis en escollir el Restaurant Masia Vilallonga pels teus actes d’empresa.

eventos corporativos en sant cugat

Reunions, presentacions, sopars d’empresa

Team building a Sant Cugat del Vallès

Fes dels teus esdeveniments corporatius moments agradables pel record. Un ambient familiar, càlid i natural. Perfecte per enfortir llaços de confiança.

Gaudeix de la nostra cuina i serveis de catering especialment pensats per actes d’empresa. Contacta amb nosaltres per a més informació sobre totes les opcions que podràs escollir.

Horaris

Dimecres a Diumenge
12:00 a 17:00

De Maig a Octubre
Obert nits de divendres i dissabte de 20h a 00h

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte o comentari que ens vulguis fer arribar, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

On som?

C/ Oceà Atlàntic, 80
08173 Sant Cugat del Vallès
Barcelona