Els sopars a la fresca de Masia Vilallonga

Passions gastronòmiques en un entorn incomparable: Els sopars a la fresca de Masia Vilallonga

Aquest pròxim divendres 3 de maig, estem emocionats de tornar a obrir les portes de Masia Vilallonga per als nostres sopars a la fresca, una experiència que no podràs oblidar. Després d’una pausa hivernal, tornem amb més energia que mai per oferir-vos una nit plena de sabor, música en directe i un entorn natural que us deixarà sense alè.

Els sopars a la fresca de Masia Vilallonga

Imagina’t gaudir d’una deliciosa paella al foc, mentre els aromes frescos de les herbes mediterrànies omplen l’aire. O potser prefereixes una suculenta costella a la brasa, perfectament cuita i plena de sabor. Sigui quin sigui el teu plat preferit, et garantim que cada mossegada et transportarà a un viatge gastronòmic únic.

Però els nostres sopars a la fresca no només ofereixen plaers culinaris, sinó també una experiència sensorial completa. Acompanya els teus àpats amb la música en directe d’artistes locals, que posaran l’ambient perfecte per a una nit inoblidable sota les estrelles.

Us esperem a Masia Vilallonga per als nostres sopars a la fresca, on les passions gastronòmiques prenen vida en un entorn incomparable. Bon profit!

A Masia Vilallonga, creiem en la importància de connectar amb la naturalesa i amb els nostres orígens, i això es reflecteix en cada detall de la nostra experiència gastronòmica. Vine i descobreix com la nostra passió per la cuina es fusiona amb l’entorn natural per crear una experiència que no oblidaràs mai.

Horari
De dimecres a diumenge: de 12:00h a 17:00h

De maig a octubre: nit de divendres de 20:00h a 24:00h

Adreça
Carrer Oceà Atlàntic, 80
08173 Sant Cugat de Llobregat
Barcelona

Contacte
hola@restaurantvilallonga.com 936 740 400